TİNY HOUSE SATIN ALMAK

Tiny House satın almak ve tiny house yapmak bu evlere sahip olmak için yapabileceğiniz iki seçenektir. İlk seçeneğiniz tiny housenizi kendi imkânlarınızla inşa etmektir. Bu yol oldukça uğraş isteyen, uzun zaman alan fakat istediğiniz sonucu elde edeceğiniz bir yoldur. Bu yapıyı inşa edebilmek için imar izni aldığınız bir arsaya sahip olmasınız. Bu izinler sizi caydırabilir sabırlı olmanız gerekmektedir. Bir mimar yardımı ile isteklerinize uygun bir ev tasarımı hazırlayabilirsiniz. Bu ev küçük bir ev olduğu için profesyonel bir tasarıma sahip olmak şarttır. Her ne kadar, küçük bir ev olsa da yapımı sırasında dikkat etmeniz gerekecek pek çok husus mevcuttur.

Bu evin tasarımını yaparken evde geçireceğiniz zaman dilimini, isteklerinizi ve ihtiyaçlarını dikkate almalısınız. Arazinin hava koşulları, çevresel faktörlerini hesap etmeniz gerekmektedir. Evi inşa etmeden önce bir ihtiyaç listesi yapmanız da faydalı olacaktır. Ayrıca tiny housenin çizgisinden uzaklaşmamak adına az, öz ve sürdürülebilir malzemeler kullanmanız önemlidir.

Tiny house yapımı dışarıdan basit gibi görünse de aslında teknik bilgi, profesyonel teknik ekipmanlar ve alanında uzman mimar ekibi gerektirir. Tiny house tasarımlarının küçük ve basit görünümünün altında büyük bir bilgi ve tecrübe birikimi yatar. Olumsuz hava şartlarına karşı koruyucu, hafif ve dayanıklı duvar malzemeleri tercih etmek çok önemlidir. Yalıtım ve çatı malzemeleri de yine bilgi gerektiren seçimler ister. Giderlerin yapımında ise gerekli ekipmanları ve tesisatı uygun bir şekilde tamamlamak gerekir. Tiny house yapım aşamasında çevreci ve minimal bir yaşam felsefesinden kopmamak, işlevsel malzemeler kullanmak gereklidir. Açıkçası bu noktalara gerekli özen gösterilmediğinde ve acemi bir tasarım hayata geçirildiğinde yaşanabilecek sıkıntıların arkası kesilmeyecektir.

Bir diğer alternatif olan tiny house satın almak en mantıklı ve en basit çözümdür. Alanında uzman bir ekip ile sunulan tiny house satışı, kuruluşu ve teslimatı sizi hiç uğraştırmaz. İstek ve ihtiyaçlarınızı dile getirdiğinizde hayalinizdeki tasarıma sahip olmanız oldukça kolay olur. CLK Ahşap Yapı olarak; tekerlekli küçük ev ya da mobil ofis olarak kullanabileceğiniz tiny house modellerimiz sitemizde yer almaktadır. İç dizaynı, tasarımı tamamen sizin istek ve hayallerinize doğrultusunda oluşturduğumuz tekerlekli Tiny House modellerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için bize iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Profesyonel ekibimiz sayesinde arsanız en doğru şekilde değerlendirilir, en uygun tasarım sizlere sunulur. Üzerinde fikir alışverişi yaptıktan sonra üretim, kurulum ve teslimat aşamasından bahsedilir. Kaliteli malzemeler ile fonksiyonel tasarıma sahip olan tiny house fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Fiyatlar, evlerin metrekaresine ve yapımında kullanılacak malzemeye kısacası evin planına göre değişiklik gösterir.

CLK Ahşap Yapı firması olarak isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun, hayallerinizi süsleyen tiny house, bungalov ve ahşap ev çeşitlerinin satışını yapmaktayız. Kaliteli malzemelerden ince düşünülmüş tasarımlara kadar pek çok noktaya dikkat ederek üretime sunduğumuz bu evlere sahip olmak için bizi arayabilirsiniz.